като въртя волана от скоро започна лекичко да скърца. казаха ми че нямам течност за хидравликата на воланаи да си купя от някоя бензиностанция. Ще помогне ли? И като дам волана до край нещо скърца.казаха ми че така се прецаква хидравликата. незнам какво е и как да го поправя
Известие
Collapse
No announcement yet.
!!!ПОМАГАЙТЕ!!! проблеми с хидравликата на волана
Collapse
X
-
А точно ти ми трябваш. аз сьм те заси4ал в града. Тя моята е сьщата като твоята само че без заден спойлер и с друг двигател. дали ще се оправи само с течност и можеш ли да ми кажеш цена на течноста.
с риск да стана нахален ,но можеш ли да ми кажеш от каде да си взема предна броня+халогени като твоята и цена
Comment
-
За течноста ще те излъжа, мисля че е около 10 лева. За предната броня, ако искаш ела с нас към Аксаково, след 1 час ще ходим с един друг колега с 33ка. Мисля, че ше се уредиш с броня, без халогени.
Ние с тебе да не би да се бяхме засякли до Пикадили Чаталджа ??33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от gadimirKris,тая броня с халогените я отнесох преди 1 месецИЛи става дума за друга морга?Казвай ако има нещо за обезкостяване?Ако колегата не намери друга да пише
Виж там за тия въженца на багажника, аз неска отнесох спортния филтър за 15 лева и си свиркам
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment